Oficial Antrenor personal!

20170618_143711      Da, azi a fost o zi importantă pentru mine! Azi am absolvit cursul de Instructor de fitness și personal trainer la Fitness Education School și sunt mândră să mă numesc în sfârșit antrenor personal! Cu acestea fiind spuse, sunt pregătită -oficial-, nu că până acum nu aș fi fost, dar acum am „actele în regulă”, să lucrez alături de cei doritori în a învăța artele fitnessului și artele unui stil de viață sănătos, de la exterior spre interior. Mai jos veți găsi scrise tarifele și ofertele mele, precum și explicația tuturor procedurilor.

      Am experimentat tot ceea ce știu pe propriul meu corp. Am făcut greșeli la început (am mâncat puțin, făceam prea mult cardio, îmi chinuiam organismul de multe ori), dar fără a fi conștientă de ele. Pe parcurs am înțeles nevoie unei nutriții adecvate pentru ca organismul meu să funcționeze la un nivel optim și nevoie unui antrenament adecvat corpului meu.

received_1682299521799076

Eu prefer body-building-ul, dar asta nu înseamnă că toată lumea trebuie să facă același lucru. Voi avea grijă ca toți clienții mei să se bucure și să le placă tipul de antrenament și timpul petrecut făcând mișcare. Voi avea grijă ca mesele lor să fie complete, gustoase și să nu se înfometeze. Doresc să promovez un stil de viață sănătos, ceea ce înseamnă și sănătate psihică. Trebuie să ai un plan de antrenament plăcut și să vii cu bucurie să ne antrenăm, nu cu groază („Doamneee, iar mă pune să alerg pe bandă.”) Vom descoperi împreună tipul de antrenament specific pentru tine și mâncarea ta sănătoasă preferată. Nu e nevoie de o dietă strictă pentru a arăta și a te simți bine!

Tip de ofertă

Preț în euro/lună

Observații

Antrenament asistat+dietă

150

Vom face mai multe tipuri de antrenamente pentru a ne da seama care funcționează optim pentru corpul dumneavoastră și pentru ținta pe care doriți să o atingeți.  De asemenea vom descoperi împreună ce fel de dietă și ce tipuri de mâncăruri vă sunt cele mai potrivite pentru a vă atinge ținta. Vom descoperi dacă aveți intoleranțe la unele alimente și ne vom asigura ca alimentația dumneavoastră să fie una plăcută atât în interiorul corpului cât și în exterior. Apoi în fiecare lună și săptămână vom face modificări pentru a nu atinge stadii de platou(în care corpul se obișnuiește cu alimentația și nu mai evoluează).

Antrenament asistat

100

Vom face mai multe tipuri de antrenamente pentru a ne da seama care funcționează optim pentru corpul dumneavoastră și pentru ținta pe care doriți să o atingeți.

Dietă

80

Vom descoperi împreună ce fel de dietă și ce tipuri de mâncăruri vă sunt cele mai potrivite pentru a vă atinge ținta. Vom descoperi dacă aveți intoleranțe la unele alimente și ne vom asigura ca alimentația dumneavoastră să fie una plăcută atât în interiorul corpului cât și în exterior. Apoi în fiecare lună și săptămână vom face modificări pentru a nu atinge stadii de platou (în care corpul se obișnuiește cu alimentația și nu mai evoluează)

Antrenament neasistat

 60

Antrenament neasistat+dietă

120

Vom descoperi împreună ce fel de dietă și ce tipuri de mâncăruri vă sunt cele mai potrivite pentru a vă atinge ținta. Vom descoperi dacă aveți intoleranțe la unele alimente și ne vom asigura ca alimentația dumneavoastră să fie una plăcută atât în interiorul corpului cât și în exterior.

      Antrenamentul asistat constă în 13 antrenamente de durată a o oră, maxim o oră și jumătate, în funcție de timpul pe care doriți să îl petreceți în sală, de ținta dumneavoastră și de intensitatea antrenamentului. Vom ține evidența fiecărei evoluții făcute (numărul de repetări, starea de oboseală generală etc) și în funcție de acești factori vom adapta și vom adăuga modificări la antrenamentul dumneavoastră. Sălile la care pot să antrenez momentan sunt GYM ONE 1, GYM ONE 2, GYM ONE 3- Timișoara.

      Antrenamentul neasistat constă în stabilirea unui număr de zile și a unui tip de program specific tipului dumneavoastră de corp și țintei pe care doriți să o atingeți. Vom stabili locul în care va veți face antrenamentul în funcție de preferințe (sală sau acasă) și vă voi trimite într-un document în fiecare săptămână antrenamentele pentru săptămâna respectivă (exercițiile, seriile, repetările, explicații clare pentru a face cât mai corect). Vom ține evidența fiecărei evoluții făcute (numărul de repetări, starea de oboseală generală etc) și în funcție de acești factori vom adapta și vom adăuga modificări la antrenamentul dumneavoastră.

În ce constă o dietă?

 1. Vă voi trimite un formular pe care să îl completați cu detalii despre stilul dumneavoastră de viață actual, starea de sănătate, preferințe alimentare, etc.
 2. Vom calcula necesarul caloric zilnic.
 3. Vom stabili un deficitul caloric dacă este necesar.
 4. Vom calcula numărul de macronutrienți (carbohidrați, proteine, grăsimi).
 5. Vom crea un meniu personalizat în funcție de factorii enumerați mai sus, în funcție de preferințele fiecărei persoane. Nu am să vă pun să mâncați alimente pe care nu le tolerați sau care nu vă plac. De exemplu dacă nu vă place varza nu am să vă pun să mâncați varză.
 6. În fiecare săptămână vom stabili ce alimente vor fi consumate (ca să nu mâncați pentru o lună doar brocoli în fiecare zi), precum și modul în care vor fi gătite și împărțite zilnic. O zi din săptămână veți avea voie să mâncați o masă preferată chiar dacă e mai nesănătoasă.

Întrebări sau probleme pe care le întâmpin des:

 1. Preț destul de ridicat.

      Sunt sigură că mulți oameni consideră prețul ca fiind unul destul de mare, deși vă pot spune că din ceea ce cunosc eu pe partea aceasta de industrie pot spune că prețurile alese de mine sunt chiar acceptabile. Da, sunt nouă în industrie și sunt tânără, dar asta nu înseamnă că nu am experiență. Consider că știu despre ce vorbesc ți am experimentat ambele extreme (grasă și slabă), ba chiar și „slabă dar cu grăsime” și am reușit să depășesc aceste etichete prin muncă, dedicare, efort și mult studiu individual. Am mai făcut diete și planuri de antrenamente care au avut succes și de asemenea antrenez persoane la sală.

      Dacă alegeți să lucrați alături de mine trebuie să știți că eu sunt foarte dedicată muncii mele și dornică să ajut pe care doresc să facă o schimbare majoră și bună în viața lor. Știu cât este de frustrant să nu știi ce trebuie să faci la sală, ce trebuie să mănânci, cum și cât, de ce trebuie să faci unele lucruri și de ce nu trebuie să le faci pe altele. De când mi-am descoperit pasiunea am studiat încontinuu totul și și nu mi-a fost ușor. De aceea doresc ca vouă să vă fie ușor și să muncim împreună de la cap la coadă!

 1. Cât de repede se vor vedea rezultatele?

      Urăsc minciuna și urăsc să dau speranțe false oamenilor. TOTUL ESTE INDIVIDUAL. Depinde de ceea ce îți dorești să realizezi: să slăbești, să te tonifiezi, să pui masă. Depinde de constituția ta fizică, de geneticele tale, de condiția fizică curentă, de cât de repede va răspunde organismul tău la noua schimbare, etc. Ceea ce pot să îți promit este că REZULTATELE VOR FI! Este absolut imposibil ca după ce începi un stil nou de viață, sănătos, să nu ai rezultate. Ca va dura o săptămână sau o lună, vor fi! Nu te descuraja, orice ar fi. Eu voi fi lângă tine și am să te ajut să îți vezi progresul, oricât de mic ar fi!

 1. „Este atât de greu. Nu cred că voi reuși să rezist mai mult de o lună.”

      O ba da, vei reuși. De ce crezi că sunt eu aici? Te saturi de un anumit fel de mâncare? SCHIMBĂM. Te saturi de un anumit exercițiu sau antrenament? SCHIMBĂM. Trebuie să îți placă ceea ce faci, altfel nu vei reuși să îți formezi un stil nou de viață. Fitnessul e atât de divers și am să te ajut să descoperi cât de frumos este să știi că poți trăi sănătos și totuși să te bucuri de clipele cu prietenii și familia.

 1. „Nu am rezistat și aseară am mâncat o ciocolată. S-a dus naibii tot….”

      O SINGURĂ MASĂ NENUTRITIVĂ NU TE VA FACE NESĂNĂTOS EXACT CUM O SINGURĂ MASĂ NUTRITIVĂ NU TE VA FACE SĂNĂTOS!

      Ține bine minte asta! Ai avut o scăpare? Nu e nimic. Totul va fi ok. Doar să ai grijă pe viitor! Încearcă să te autocontrolezi și în loc de „Nu am voie să mănânc asta.” să te gândești că „Defapt, nu vreau să mănânc asta, pentru binele meu.”

 1. „Azi nu am chef să mă antrenez…ce fac?”

      Nu tot timpul vei avea chef de antrenament, și e normal. Faptul că ratezi un antrenament nu îți va face rău, așa cum supraantrenarea nu îți va face bine. Te voi ajuta să îți găsești o balanță în viață și să te bucuri de lucrurile importante, să fii pozitiv și să te iubești pe tine însuți. Orice început e greu, dar merită!

 1. „Nu am timp să îi gătesc”

      Te înțeleg. Și eu stau singură și trebuie să îți gătesc, plus că sunt studentă și mai și lucrez la diete sau antrenamente. Trebuie să îți pregătești mâncarea în avans. Îți alegi 1-2 zile din săptămână în care pentru CEL MULT 2 ore(cu tot cu spălatul vaselor) gătești. În rest, mesele care necesită gătirea alimentelor pe loc vor fi ușoare și vor dură maxim 15 minute. Te voi ajuta să decizi ce vei găti, cum și când, astfel încât să fie ușor, gustos și practic!

 1. „Crezi că voi reuși?”

      Dacă citești acest articol deja ai făcut primul pas- te-ai interesat. Acum, nu închide pagina și uită ceea ce ai citit aici. Continuă, scrie-mi: „Vreau să încep, sunt pregătit/ă!” Chiar dacă nu te simți pregătită. Dacă ar fi să aștepți până vei fi pregătit, vei aștepta toată viața. Niciodată nu suntem pe deplin pregătiți. Dar acceptă provocarea și încearcă ceva nou! Te sperie ideea că vei începe ceva nou? PERFECT! Înseamnă că ești pe punctul de a face ceva mare, important, benefic, curajos! Când îți dorești ceva, nu lăsa frica de necunoscut să te facă să bați în retragere. Poate e necunoscut pentru tine, dar pentru mine nu. Asta e treaba mea, să te învăț, să te sprijin, să te ajut.

      Acordă-ți timp, răbdare și dedicare, pentru că eu îți voi acorda timpul, răbdarea și dedicarea mea. Vă aștept cu drag să lucrăm împreună, atât la sală, cât și în bucătărie. 30% e sportul, 70% e mâncarea și 100% e dedicarea! Ce te mai reține?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s